Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Teckningar Nu & Då!

okt 11, 2017 | Teckningar | 1 kommentar

Tänkte vi skulle rota lite i arkivet och hitta de teckningar jag gjort för lääääängesen men som ändå var mina favoriter då. Vissa av dom tycker jag fortfarande mycket om. Då var mina konturer livsviktiga och numera gör jag närstan aldrig bildern med konturer längre. Tänk vad mycket som ändå händer på några år när man övar konstant. Kul att se tycker jag! Vi kikar:

amanda (2) clara elsafire ileby (2) matilda (2)

DIGITAL CAMERA

sara

1 kommentar

  1. Åh, minns dessa så himla väl! Inser också att det är ju aldrig någon (förutom du) som målar dig! Jag får ta på mig det….. 😉

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...