Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Tillbaka Till Rutinerna!

nov 5, 2018 | Tankar och Vardag | 2 Kommentarer

Nu är jag tillbaka igen, efter fyra veckor hemma. Pjuh!
Först var det de tio dagarna efter förlossningen (som sannerligen inte var några vilodagar, herregud vad vi flängde runt!) sen gick det magsjuka på dagis så beslutade att behålla Knut hemma och efter det var det höstlov.
Så nu äntligen är det dags för en vanlig vecka i vårt nya liv.
Dvs jag jobbar måndag och tisdag och Emil är hemma med grabbarna och sen är jag hemma onsdag, torsdag och fredag. Knut går på dagis igen, 15 timmar och nu ska vi se hur vår nya vardag känns. Spännande!

På måndag åker hela familjen upp till Stockholm i tre dagar, bor på hotell och har releasefest för Paketlandet!
Det ska bli väldigt roligt och är det bara hälften så bra som det var förra året så kommer det bli succe´!
Det känns väldigt skönt att jag redan gjort det en gång, för förra året var jag så nervös att jag knappt visste vad jag hette. Nu tycker jag bara att det ska bli roligt.

Något jag däremot är en smula (total underdrift) nervös över är liveteckningen jag ska göra dagen efter releasefesten.
Då ska jag alltså teckna och förklara hur jag gör, på engelska och det streamas ut live i Sverige, Norge, Danmark och England.
Ehum.
Jag som inte ens kan prata engelska med taxichauffören utan att trassla in mig alldeles.
Får ta ett glas vin innan för att bli lite mjuk i tungan tror jag allt.

Nu måste jag fortsätta jobba, fem dagars jobb ska ju numera hinnas med på två dagar. Kör så det ryker!

2 Kommentarer

  1. Du ser pigg ut, hoppas du mår bra!

  2. Vad roligt med liveteckning!!! Går det att se efteråt? 🙂

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...