Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Träningsmaten via Instagram!

jun 4, 2012 | Allmänt | 2 Kommentarer

I helgen har jag fått kämpa lite hårdare för att hålla mig till schemat när det gäller maten.
Det var karneval i stan och då brukar vi alltid gå ut och ha så himla himla roligt, men denna gången har jag en ”ingen alkohol-policy” så jag fick helt enkelt gå ut nykter.
Det var en ny upplevelse och jag kan erkänna att förfesten kändes sådär lagom rolig framåt elva-tolv snåret när de andra hade kommit i gasen, men när vi väl kom ut till Harrys så hade jag lika roligt som jag brukar så det va faktiskt över förväntan! Dessutom slapp jag vakna som en zombie dagen efter, vilket alltid är ett stort plus.

Såhär har helgens mat sett ut:


Frukost: Kalkon, gurka och ruccola, två stekta ägg, 1 liter citronvatten, tre omega 3 tabletter, en matsked äppelcidervinäger och en sked linfröolja. (duken är från H&M Home, ifall någon skulle undra)

Lunch: Kokt broccoli, stekt torsk, stekt zuccini och ris. Citronvatten.
Till mellanmål mellan alla andra mål, åt jag en halv burk kesella, blandat med vatten så blir det som fil.

Efter träningen: då gjorde jag ”glass”! Jag tog en näve frysta jordgubbar, två skedar kesella och knäckte ett ägg över alltihop. Sen blandade jag med stavmixern så att det fortfarande fanns stora frysta bitar av jordgubbarna kvar. Väldigt gott!
(och enligt schemat får man bara äta frukt och bär EFTER träning, inte innan)

Sen var det som sagt dags för utgång. Jag såg ut såhär och gjorde antagligen det resten av kvällen också eftersom jag som sagt inte drack något.

Klockan två på natten var det dags för det traditionsenliga ”nattamaten”. Det är i såna här situationer det är svårt att välja rätt, men jag tog korv utan tillbehör och grönsallad. Spännande – nej.
Emils tallrik var inte direkt ett stöd i mitt val av mat.

 

Jag vet att jag sagt att jag inte gillar mobilbilder i bloggar, fast det är en lögn. Jag gillar inte när man BARA använder mobilbilder, men ibland kan det få vara okej. Speciellt via ainstagram som är den bästa uppfinningen sen saxen!

2 Kommentarer

 1. Å, låter gott! Lät som att du skulle äta så himla mycket först när jag läste om din ”diet” men det här ser ju betydligt mer överkomligt ut.
  Jag undrar en sak, käkar Emil samma mat som dig nu de måltider ni äter tillsammans (inte lunch på jobbet alltså). Typ middag och så?

  ps. Det är sjukt jobbigt att skriva kommentarer hos dig nu, tyvärr. Det där himla lösenordet blir nästan aldrig godkänt trots att jag kopierar det. Kan du inte försöka lösa det på ett annat sätt? Vill kommentera!

  • Oj det visste jag inte! Jag ska kolla upp det!

   Jag äter hur mycket som helst känns det som, mat äter ju middag tre gånger om dagen så det blir ju en hel del, plus frukost och en jäkla massa kesella.
   Men man kommer in i det så det går faktiskt riktigt bra.

   Nej han äter inte samma sak, mest för att det är så himla dyrt att äta såhär nyttigt, så då är det bättre att bara jag gör det, så får han klara sig själv. Det är inga problem faktiskt, jag är liksom inte sugen

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...