Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Trettio År!

jul 2, 2013 | Tankar och Vardag | 4 Kommentarer

Idag har min mamma och pappa 30 årig bröllopsdag.
De gifte sig redan efter ett halvår, det är väldigt otippad om man känner min mamma som gillar att planera och förbereda sig, men hon brukar säga att är man kär så är man.
Min pappa pratade om kvällen då han mötte mamma i talet han höll på mitt bröllop, att han var bjuden på nyårsfest men egentligen inte sugen på att gå, men att han var så glad att han gick för annars hade han aldrig mött henne och då hade inte jag funnits (sen började han storgråta så talet blev inte mycket längre än så, men fint ändå)
Jag är också så himla glad att han gick på den där festen och att mamma också gjorde det!
De har läst italienska på kvällarna ihop för att kunna fira sin bröllopsdag i Italien, pappa hade med sig sina italienska glosor på sjukhuset till och med.
Sen blev allting såhär istället. Så himla orättvist!
Trettio år tillsammans är lång tid, men väldigt kort om man räknade med minst trettio till….

Tack för att just jag fick er till föräldrar, ni är bäst i världen!

IMG_7086 ae66 IMG_6879

4 Kommentarer

  1. Himla tur tycker jag att din pappa gick emot sin vilja och gick på festen. Fin historia som du delar med dig. Stor kram till dig!

  2. Åh. Ja, det är så orättvist. Känner med dig. Min pappa dog året innan de skulle fira 40-årig bröllopsdag. Så lång tid, men ändå alldeles för kort.

  3. Åh, jag blir så ledsen när jag läser det du skriver om Italien. Min mosters man gick också bort precis innan deras trettioårsjubileum (de var inte gifta) och det är så grymt att han var tvungen att dö precis då. Ibland känns det verkligen som att nån är ute efter en.

  4. Jag hoppas att han har det fint där han är nu, och att han slänger ner en kyss i vinden till din mamma <3

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...