Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Tribute Till Handen!

jun 14, 2013 | Tankar och Vardag | 6 Kommentarer

Älskade högerhand, så evigt tacksam jag är över dig!
Att du ger mig möjlighet att köpa nya prickiga kläder, åka till Öland och slippa ha en chef.
Du ger mig möjlighet att träffa nya människor, gå på roliga möten, äta företagsfrukostar och dricka mingelchampagne.
Du låter mig tänka fritt och översätter precis det jag tänker, du ger mig frihet att bestämma själv, att vara min egen och du följer min minsta vink.
Älskade underbara högerhand, som låter mig leva min dröm, ger mig en årsinkomst och betalar min hyra och ger mig mat.
Utan dig hade jag inte varit någonting, jag hade behövt fika på bestämda tider och hade aldrig fått de möjligheterna jag har nu.
Så tack, tack för att just jag fick dig, älskade underbara högerhand, så evigt tacksam jag är för dig.
Du är mitt allt.

1z1xqwqiyosz5bu6grvl0zhd5dypdta

6 Kommentarer

  1. Åh. Jag önskar så att jag också hade en talang jag kunde livnära mig på! Det måste vara fantastiskt att arbeta med något man innerligt älskar och tycker är kul!

  2. Måste bara säga det att du är MER än din högerhand Anna! Du är mer än din förmåga till att rita. Jag förstår att du är evigt tacksam för din talang men din talang finns i hela dig 🙂 DU är fantastisk i varje kroppsdel och din hand är ett verktyg där du kan uttrycka din talang. Kom ihåg det. Din han är Du och Du är fantastisk! 🙂

  3. åh så fint skrivet, och fint målat!

  4. Se till att försäkra den där underbara handen! TACK för en himla fin blogg!

  5. Så vackert, både texten och bilden….

  6. Kroppen är vårt verktyg till livet. Din hand är fantastisk (och dina bilder!)

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...