Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Tribute Till Mamma!

mar 27, 2013 | Tankar och Vardag | 13 Kommentarer

Min mamma är den klokaste person jag någonsin träffat, hon vet alltid precis vad hon ska säga för att allting ska bli bra igen.
Hon är modig och stark och duktig, kan nästan precis allting och det hon inte kan, det lär hon sig.
Hon blir svettig under ögonen av sötsur sås och bakar surdegsbröd när hon är förbannad.
Vi kan få varann att skratta så vi gråter bara på ett ögonblick och vi förstår varanda mer än någon annan.
Om Muminmamman hade funnits som en riktig person, så lovar jag att det hade varit min mamma.
Hon testar alltid nya maträtter när det kommer gäster, så hon kan försvara sig med ”jag har aldrig gjort det här förut” om det skulle vara äckligt. Vilket det aldrig är för min mamma lagar världens godaste mat och de bästa kanelbullarna som finns.
Hon luktar alltid så himla gott och tycker om att köpa läppstift som inte syns.
Hon är min bästa kompis och förstår alltid precis hur det känns längst där inuti.
Hon är genomsnäll och kan sitta på golvet och leka samma sak med Majken i flera timmar utan att tröttna.
Hon kan en sång till alla lägen eftersom hon varit dagsifröken så länge och det hon avskyr mest är sandiga galonbyxor.
Min mamma skulle gå jorden runt tre varv för sina barn, minst, och tycker om svart kaffe och madeira i bersån.
Idag kommer hon hit och hälsar på i flera dagar.
Min bästa, älskade, underbara mamma!

mammaojag

13109_1188572007

silversaga_varnamo18

IMG_6820 (450x640)

13 Kommentarer

 1. Mammor är bäst! <3

 2. Så fint!
  Jag hoppas att jag kan bli som din mamma.. och få höra mitt barn säga samma sak. Ni verkar ha en otroligt fin och unik relation!

  • Jag hoppas också jag ska bl precis som henne!

 3. Jag önskar min mamma också va som din mamma ibland. Det är bra att det finns fina förebilder när ens egna inte räcker till 🙂 Men min mamma har ju kvaliteer hon med såklart även om de är svårt att se dem ibland.

 4. Snygg är hon också, var glad att du är så lik henne!

 5. Din mamma är jättesnygg! Du med förresten. Jag älskar din blogg den är så himla inspirerande och intressant och bara helt enkelt bra!

 6. men så fint! och vad lika ni är!

 7. Grymt snyggt du ritar. Önskar jag också kunde rita men har inget tålamod till att öva =)
  Fin bild på dig och din mamma =)

 8. Så fint skrivet om din mamma! Vad ni är lika varandra!

 9. Enastående vackert skrivet Anna!

 10. Så fantastiskt fint skrivet. Mammor är verkligen något extra.

 11. Så fint! Som mamma till tre blir jag väldigt rörd över hur du kan uttrycka dina känslor. Det är nog det finaste man kan få av sitt barn. /Malin -Malin

 12. Vacker är hon också. Och eftersom ni är så lika kommer du också åldras lika vackert. Lyckans ost!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...