Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Tribute Till Middagsluren!

jul 3, 2013 | Tankar och Vardag | 3 Kommentarer

Ända sen jag var liten har jag sovit middag. Det är det absolut bästa som finns och den ultimata höjden av lyx att kunna unna sig en halvtimme-fyrtio minuter efter maten då man får krypa ner under täcket, med kläderna på och somna bort en stund.

Det är en av anledningarna varför jag älskar att vara frilans, jag får sova bäst jag vill och ingen stör, för då stänger jag minsann av mobilen. Lyx.
Förr när jag hade ett vanligt jobb där man skulle äta på en halvtimme och sen ut och jobba igen, gjorde mig helt snurrig i ollen! Jag kan inte fokusera om jag inte får vila lite och tänka igenom mitt liv en stund, utan att någon gapar och skriker.

Nu när jag sitter på en reklambyrå är det ju lite svårt att bara somna sådär vid skrivbordet, men som tur är har jag faster Snäll som bor precis i närheten och där har jag både egen nyckel och egen säng, så efter lunch går jag dit och sover en stund.
När Emil hämtar mig på jobbet vid fyra brukar vi också gå och sova en stund, så himla mysigt.
Folk som inte sover middag missar verligen dagens höjdpunkt.
Herregud, jag tror jag blivit officiellt gammal nu när jag ser tuppluren som dagens höjdpunkt!
Men må så vara, länge leve middagsluren!

öland25

 

3 Kommentarer

  1. Jag håller med helt – Heja tuppluren! helt klart ett måste!
    Skönt att höra det inte bara är jag som måste vila en stund på dagen, för att orka med!

    ///Sofie

  2. När vi är på Gotland ska jag gå på loppis när alla tupplurar 🙂

  3. Tuppluren mitt på dagen är den bästa! 🙂

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...