Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Två Tips!

jun 7, 2018 | Kläder | 2 Kommentarer

Var inne på Lidl imorse av en händelse och hittade det perfekta plagget för personer som begåvats med lite mer lår. Jag har inte det här problemet i vanliga fall, men nu när jag är gravid har det blivit min absolut jobbigaste grej, det här med att få skavsår mellan låren när det är varmt ute och de gnids mot varann! Fy!
Har redan köpt ett par cykelbyxor på Lindex, men de var i bomull och alltså ganska varma och många tyger ”hakar” upp sig mot bomull. Men nu hittade jag alltså de här, i nylon, dessutom hudfärgade och svinbilliga (30 kronor!) så det blir utan tvekan dagen tips!
Har fått en massa tips på instagram om bra lösningar mot just lårskav och många tipsade om bandelettes som är som band man sätter runt låren, så slipper man ha på sig varma tights. Fiffigt helt klart, men enligt mig orimligt dyrt för en liten tygbit, så då föredrar jag mitt budgettips.

Tips nummer två. den här vansinnigt fina kaftanliknande klänningen från Lindex! Föredrar ju plagg som funkar genom hela graviditeten utan att för den skull vara just gravidplagg och den här klänningen är ett lysande exempel på det! Dessutom så himla sval, fin både öppen och stängd. Den här ska jag bo i hela sommaren, med mina nya Lidl-cykelbyxor under!

Varsågod för dagens tips!

 

2 Kommentarer

  1. Wow så fin klänning!! Måste kolla in den

  2. Måste bara ge tips som jag fått för länge sedan: smörj glidmedel på låren. Många somrar hade varit oerhört hemska utan glidmedel!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...