Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Ur Annas Skissblock!

jan 18, 2013 | Teckningar | 4 Kommentarer

När jag får lite tid över tecknar jag alltid Karin ”Karkki” som ni vet vid det här laget. Hon är superinspirerande i sina färgglada klädkombinationer och har ni inte kollat in hennes blogg måste ni absolut göra det!
Att teckna henne är som en blandning av terapi och att leka med klippdockor!

Det här är en del av samlingen jag tecknat på henne:

4 Kommentarer

  1. Hej Anna! Jag gillar dina bilder, tänker då främst på de porträtt du målat av VintageEmma och UnderbaraClara m.fl… Du har en fantastisk tecknarförmåga! och en härlig, färgglad blogg. Lycka till!

  2. Jag gillar verkligen de där teckningarna. Superfina!

  3. Hej Anna
    Första gången någonsin jag kommenterar en blogg. Känner mig lite fånig, att det är så nära att känna sig som fjorton när man är närmare 30. Att skriva till någon man aldrig träffat, speciellt som den norrlänning jag är- vi har ju som en tendens att vara lite tafatta med ord. Men jag har följt din blogg ett tag. Först fastande jag för ditt tecknande och sen för dig -cool & härlig. Fastän jag inte riktigt är säker på om det är min rätt att göra det har jag tänkt att jag vill peppa dig. Och ja, det jag egentligen vill ha sagt är du verkar vara en så fantastisk fin en och jag önskar dig vackra Anna all lycka och framgång!

  4. Superfint inlägg. Underbara bilder och bra text.

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...