Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Utställningen!

jul 23, 2008 | Tankar och Vardag | 15 Kommentarer


Här kommer en bild från utställningen, tyvärr har de ställt kaffet precis framför mina målningar men men, jag får väl försöka överleva ändå!

Igår blev jag intervjuad i tidningen så nästa torsdag kommer den ut, ska försöka lägga in det här då.

Imorgon åker jag till Uppsala, svägerskan och storebror så det blir ingen uppdatering på ett tag, men ni klarar er nog. Det är ju sol nu!

15 Kommentarer

 1. vad himla roligt att ni kommer imorgon!!! stor kram!

 2. Åh, det är så fint! Alla dina målningar är sjuuukt snygga! Kan inte du berätta mer om hur du går till väga när du gör en bild? Inte för att jag tror att jag personligen blir bättre av det men bara för att jag är nfiken på hur andra arbetar 🙂 Kom på en sak till, eftersom du målar i olja kan jag passa på å fråga dig. Har aldrig använt olja men har grejerna liggandes hemma och undrar nu vad som används till vad.. Har använt den gula, oljan, till å blanda färgerna men tycker det blir så flötigt.. Så börjar undra om och hur det ska användas. Vilket medium blandar man med och vilket tvättar man med? Ha det så bra och måla på! Kram!

 3. Jag tycker det blev mysigt med kaffebordet under där 🙂 Den där strutsen är helt underbart fin!

 4. Matilda – ja det ska bli kul, men nu kommer det ju massa annat folk. Då blir jag genast nervös. Jag är en eremit.

  Heart of a star – tja, när jag målar är jag så inne i det att jag inte hinner fota haha, jag gör oftast en målning snabbt, på en dag eller två, vill inte gå ifrån och sen komma tillbaka. Jag gör ansiktet eller huvudmotivet först, oftast.Gör färdigt en del i taget, tex ögat helt färdigt, sen näsan helt färdigt. Jag jobbar med varje dell för sig liksom.
  Jag använder vattenbaserad olja så jag har inga lösningsmedel alls, då är det bara att tvätta i vatten och tvål sen.

 5. du ser lite ut som carina berg på din målning

 6. vilka fina målningar! Vart är det utställningen är och hur länge har den öppet? Kram

 7. Linn – utställningen är på Tällerud utanför Ulbsby en bit utanför Karlstad. Det håller på till söndag

 8. Wow, va duktig du är. Riktigt imponerad!

 9. Va fina målningar du gör! Riktigt riktigt snygga!

 10. Du er så utrolig flink! :O Virkelig!!

 11. Hej, aldrig varit inne på din blogg tidigare. Hitta dig via min kompis Elin. Tänkte bara säga att bilderna du har på utställningen är grymt snygga. Om man ändå hade den talangen.

 12. Kanske det bästa stället att sätta tavlorna på ändå 😛 framför kaffet menar jag. HeHe de flesta tar ju en kopp kaffe!
  Underbara färger på tavlorna!
  //Bea
  http://msmoonlight.spaces.live.com/

 13. Hej Anna! Använder du dig av blenderpennan som finns i Promarkerserien? Hälsningar Kajsa

 14. åååh vad underbart! du är nå¨got speciellt du , när jag flyttar hemifrån kommer jag köpa mig en tavla ifrån dig.

 15. Åh vad snälla ni är, tack så mycket!
  Kajsa, nej jag använder inte blendern.

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...