Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Vad Anna Inte Gör!

feb 26, 2015 | Tankar och Vardag | 4 Kommentarer

Sandra hade så rolig lista på sin blogg med saker hon inte gör, det säger en hel del om en person, så nu skriver jag en likadan lista med mina saker jag inte gör, håll till godo:

– Köper märkeskläder om det inte är rea
– Lägger in kläderna jag haft på mig på dagen i garderoben på kvällen
– Tvättar bort sminket på kvällen. Skämskudde på det men jag orkar helt enkelt inte.
– Går in i rummet med fria vikter på gymmet, där alla muskelmän står
– Dricker tillräckligt mycket vatten. Är jag törstig dricker jag mjölk.
– Rakar benen på vintern. Orka.
– Tar ut en lön en gång i månaden
– Böjer ögonfransarna med sån där läskig tång
– Bäddar sängen
– Köper ”partytoppar”. Går ut i samma kläder som jag har jämt
– Använder mascara på underfransarna
– Stretchar efter ett träningspass
– Bryr mig om att det finns de som retar ihjäl sig på mig
– Köper kläder på Vero Moda
– Slutar använda ett par skor för att de är för små, skam den som ger sig tänker jag och håller in tårna
– Fnittrar
– Går på fest utan att prata med någon
– Sitter tyst
– Tvättar nya tyger innan jag syr något av dom
– Kollar på kläder till Knut på ”pojkavdelningen”.
– Åker till pappas minneslund
– Ringer upp

orangetröja

4 Kommentarer

 1. Ja, det säger en hel del om vem du är/hur du är som person, kul och intressant läsning! 🙂
  Instämmer på flera punkter (som att inte raka benen på vintern eller bäddar sängen) och undrar lite om andra som:
  Du tvättar inte ansiktet på kvällen, alltså bara på morgonen, svider det inte ögonen av sminket då?

  Tyg som inte tvättas innan du syr, det funkar utan att de krymper fult eller blir rent allmänt fula i formen ändå alltså?

  • Jag tvättar aldrig ansiktet, bara när jag duschar. Skämmes på det men är helt enkelt för lat och är bortskämd med väldigt bra hy.
   Tyg som inte tvättas kan ju krympa och bli fult när man tvättar men blir liksom för exalterad när jag kommer hem med ett nytt tyg att jag inte orkar tvätta det innan. Har inte tvättat något av det jag sytt än så vi får väl se hur det ser ut sen, hjälp!

 2. Ha ha rolig lista! Kan skriva under på nästan alla punkter! Har surfat runt på din sida och du verkar vara en grymt häftig kvinna! Här ska följas!

 3. Åh, låter underbart att vara bortskämd med så bra hy!
  Skit i att skämmas för att du inte tvättar ansiktet enligt ”skönhetsindustrins normer” förresten, det är du definitivt inte ensam om och det finns de som vittnar om att de blivit av med sina hudproblem genom att greja så lite som möjligt med sin hy.
  Men de flesta pratar nog inte om att de inte gör som man ”borde” just för att de skäms och är rädda för vad andra ska tycka om det.

  Oj, hoppas verkligen att kläderna du har sytt håller sig fina efter tvätt med sen! *håller tummarna*

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...