Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Vår Bästa Tid Är Nu!

jul 20, 2018 | Tankar och Vardag | 1 kommentar

För en månad sen gick vår bil sönder (fan, jävla, helvete osv.) så den hamnade på verkstad.
Då fick jag och Knut helt enkelt börja cykla till jobb och dagis istället.
Det här har visat sig bli vår bästa stund på hela dagen!
Dels gör det under för min foglossningen att röra lite på sig varje dag och dels är Knut alldeles ljuvlig att cykla ihop med.

-Vet du att man kan äta havssniglar mamma?
-Oj titta en fjäril!
-Får man parkera bilar på trottoaren? Varför gör han det då? Han måste vara snurrig i pannkakan!
-Vet du vad Valter säger?
-När jag blir tio år ska jag ha ett tevespel!
-Vet du att det finns svarta hål i rymden mamma?
-Jag är alldeles betydelsefull! Inte fasansfull!
-Vi är världens bästa cykelkompisar mamma!
-Hur gammal är jag när Småtting är fem år?
Osv. osv. osv.

Så himla mysigt!
Där cyklar vi i sakta mak och pratar om livets stora och små mysterier
Hoppas bilen aldrig blir klar på verkstan!

1 kommentar

  1. Låter otroligt mysigt! Jag minns att du skrev ett inlägg om bra barncyklar men jag kan inte hitta det? Vill hitta en lättare cykel så att de små benen orkar längre…

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...