Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Vardagslistan!

feb 7, 2018 | Allmänt | 5 Kommentarer

Sandra hade en finfin lista om vardagar på sin blogg, jag lånade.

något jag värderar högt i min vardag:
Att ingen bestämmer över mig! Att inte ha någon chef är på riktigt det bästa som hänt mig, jag jublar lite över det varje dag faktiskt.

det här äter jag till frukost:
Äter inte frukost om det inte är helg. Men nu har jag börjat tvinga i mig lite fil på morgonen åtminstone, så jag har nått att skölja ner vitaminerna med. Tycker det är svårt att svälja typ bröd på morgonen, det bara växer till en stor klump. Om jag får vara vaken någon timme eller två däremot så går det utmärkt att äta frukost.

 

när går jag och lägger mig:
Vi lägger oss väldigt tidigt. Dels för att Emil börjar så tidigt på morgonen och jag är en sömnknarkare av rang. Så runt 22 sover vi absolut. Jag somnar direkt. Alltid.

saker som står på min vardagliga to-do just nu och som jag aldrig gör:
Teckna beställningar. Jag har alltid en massa beställningar på min lista över saker jag måste göra men ibland är det så himla svårt att få till motivationen. Just nu är det dessutom en massa andra saker som måste få gå före som företagsjobb tex. De har oftare tightare med tid än beställningarna från privatpersoner.
Att jobba med det jag gör innebär ofta att jag måste vara kreativ ”på beställning” så att säga och det är ibland så himla svårt. Så då och då måste jag bara sitta och vänta på en motivationsvåg och sen rida på den som sjutton när den väl kommer!

det här äter jag till lunch:
Jag har oftast matlåda och tycker bäst om matlådor med ris och korvstroganoff. Minst tycker jag om pasta och pastasås, smakar oftast barnmat tycker jag.

när jag går upp:
Min klocka är inställd på 6.40. Ska lämna Knut på dagis vid 8. Mitt naturliga tillstånd att vakna är dock runt 8.30 men det var längesen jag fick sova till dess.

jag går till jobbet:
Direkt efter jag lämnat Knut så brukar va på jobbet strax efter 8. Då dricker jag kaffe i en timme med de andra människorna på min våning.

jag kommer hem från jobbet:
Jag brukar gå hem strax efter fyra. Men ibland går jag hem redan vid tre och sover i några timmar, bara för att jag kan.

en vanlig vardagsmiddag:
Korvstroganoff. Tröttnar aldrig. I min matlåda idag har jag dock isterband, livets mat!

vad jag gör på vardagskvällar:
Spelar spel med Emil och Knut, minst tre spel per kväll. Sen gör vi nån kvällsmat och sen lägger nån av oss Knut. Sen hänger jag bara i soffan och kollar på pinterest eller nån fängelseserie (älskar 60 dagar i fängelse som går på 12:an)

har jag söndagsångest:
Aldrig. Jag ÄLSKAR måndagar, min bästa dag på hela veckan så jag brukar helst bara vilja att söndagen går fort så jag får gå till jobbet igen!

 

5 Kommentarer

  1. Jag älskar dig och dina teckningar! Men måste säga att det tar emot lite att ev göra en egen beställning då du gång på gång betonar hur tråkig just den delen av ditt jobb är…

    • Anade att jag skulle få en kommentar om det, menar såklart inte att det är tråkigt för det är det inte! Men det står ständigt på min att göra lista! Får nog ta bort den tråkiga biten, för det är verkligen inte tråkigt men ibland svårare att hitta motivationen till då det inte är motiv jag själv valt.

  2. Alltså, jag är såå avundsjuk på det där med att inte ha någon chef! Det är min högsta önskan (typ..), att få bestämma allt själv! Måste försöka få till det på något sätt…

  3. JA! #TGIM Älskar måndagar. Älskar när semestern är slut. Älskar vardagar.

  4. Vilken bra lista! Har du något mästarrecept på korv stroganoff? Tänkte äta det i veckan, men jag tycker jag misslyckats så de senaste gångerna jag lagat det…

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...