Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Veckans To-Do-List!

maj 28, 2012 | Tankar och Vardag | 2 Kommentarer

Nu är det måndag igen och helgen gick alldeles för snabbt! Hann precis upp till Karlstad innan det var dags att åka hem igen, fy vad tråkigt!
Men jag hann iallafall med de allra viktigaste sakerna, leka med min familj, krama mormor och träffa Rebecca. Vad mer kan man behöva på en helg?

Det här är vad som händer under veckan:

Måndag – idag ska jag iväg på möte om några minute och prata om necessärer och andra projekt vi håller på att koka ihop. Sen ska jag visa er alla mina bilder från min helg i Värmland!
Tisdag – Imorgon ska jag göra mitt första riktiga stylistuppdrag! Jag ska ”inredningsstyla” och det känns som jag har hamnat på precis rätt ställe!
Onsdag – Då måste jag sätta mig ner och teckna beställningar, de ligger travade på hög här och jag har aldrig tid, men nu MÅSTE jag teckna!
Torsdag – Då tror jag bestämt att jag ska stanna hemma i huset och måla pinnstolar och kanske börja på en ny målning
Fredag – då ska jag på textilakademins modevisning på folkhögskolan, sen ska jag dricka öl på karnevalen som är i stan med mitt fina gäng
Lördag – heldag i solen med kubb, krocket, grillning och öl, på kvällen blir det mer karneval!
Söndag – om vi är pigga i kolan, tänker jag tvinga med Emil på loppisrunda!

2 Kommentarer

  1. Låter som en härlig vecka!
    Underbart att du får hålla på med det du vill!

  2. hejhej! jag ville bara säga att du är grym och jag följer din blogg och blir inspirerad!! 🙂

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...