Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Vem ska trösta Knyttet?

aug 23, 2008 | Tankar och Vardag | 4 Kommentarer


När jag sitter i min lägenhet och regnet smattrar mot rutan, tänker jag på meningen i ”vem ska trösta Knyttet”:

”Vad är det för mening med att hitta en snäcka om man ej får visa den?”

4 Kommentarer

  1. en av mina favoritböcker som liten, fin.

  2. Det finns ett mumincitat för varje sitaution tror jag. Har ganska nyss hittat till din blogg, supertrevligt att få se dina fina alster. Kommer verkligen fortsätta titta förbi!

  3. Jag älskar dina bilder och ditt sätt att teckna, underbart! Vem ska trösta knyttet är bäst ju, eller Tove Jansson överhuvudtaget men min favorit har alltid varit vem ska trösta knyttet. Och pappan och havet såklart! 🙂

  4. Jag är så med dig. Å fan vad jag tvivlar nu..

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...