Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Vi Hugger Julgran!

dec 18, 2017 | Tankar och Vardag | 1 kommentar

I lördags var det dags för den traditionsenliga julgranshuggardagen hemma hos Emils pappa.


Han bor så himla fint och kolla vad mycket snö vi har!


Jag fick hälsa på Fia i väntan på att Knut skulle vakna. Han somnar ALLTID i bilen, även om man bara ska åka tre meter.


När han till slut vaknat (okej jag fick väcka honom) så anslöt Emils syster Lina med familj. Då blev det snöbollskrig!


Sen lastade vi på sågar, barn, fika och sittunderlag på kärran till traktorn och sen åkte vi ut i skogen.


Med kusinen Malte på ett skumpigt flak i världens finaste Smålandsskog.


Såhär hugger man alltså en smålandsgran på riktigt, när man inte beställer den i en pop-up store på Stureplan.


Alltså så mycket hjärtemojiögon på dom här två!


Vi var också ganska gulliga.


Sen gällde det att hitta den vi hade märkt ut med ett litet rött band. Det var ju en del snö om man säger så.


Nöjda granletare!


Sen gick vi till grillplatsen som Bengt byggt och värmde oss med kaffe och korv.


När alla var mätta och belåtna hoppade vi upp på släpet och åkte tillbaka hem igen.


Kan mycket väl ha varit vinterns finaste dag! Älskar att jag kan ge mitt barn den här Bullerbyuppväxten med allt vad det innebär.

 

 

1 kommentar

  1. Vilken idyll att hugga gran i snön! Det har vi inte gjort sedan jag var typ tio. I år släpade jag en färgidhuggen gran över asfalt.. inte lika mycket idyll

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...