Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Utflykt!

maj 30, 2016 | Tankar och Vardag | 1 kommentar

Igår var det mors dag. Min tredje för att vara exakt.
Dagen började med sovmorgon medan Emil och Knutte cyklade iväg och köpte frukost.
Sen packade vi in oss i bilen för att åka mot Isaberg och vad som beskrevs som ”södra Sveriges största bakluckeloppis”.
Det visade sig vara fem tappra bilar som sålde skräp, så jag skulle nästa klassa det som södra Sveriges minsta bakluckeloppis.
Fast det var inte så noga, vi lekte i lekparken istället.

IMG_0750 IMG_0754 IMG_0759
Knut fick feeling och körde lite dansmoves vid någon konstig grej som spelade musik.

IMG_0766

Sen var det dags att ta liften upp till toppen. Isaberg är alltså en skidanläggning som ligger bara någon mil utanför Värnamo. På sommaren när man inte åker skidor kan man cykla mountainbike, klättra i höghöjdsbana och massa sånt där äventyrligt som jag inte gillar.
Jag gillade heller inte att åka lift ”rakt upp i himlen” som Knut sa, men vad gör man inte för att få lite utsikt.

IMG_0772

Jag är sannerligen en mes när det kommer till höjder. Visste inte ens att jag var höjdrädd….tills jag insåg att jag nog visst var det.
Men det var lätt värt det för där uppe var det hur fint som helst. Kolla bara lilla Sound of Music-killen!

IMG_0778 IMG_0783

Emil hade packat med sig fika!

IMG_0788

När det vankas bulle kommer den här killen gärna farande! Vi har släppt lite på det där med inget socker nu. Vi klarade i alla fall två år utan.

IMG_0786

Sen var det dags för spontan kramutdelning. Min favorit!

IMG_0796 IMG_0797

Vi klättrade upp i utkikstornet.

IMG_0816

Att åka ner från toppen var nästan ännu läskigare! Sen åkte vi hem och sov middag i tre timmar.
Man blir trött av att vara i himlen.

IMG_0818

1 kommentar

  1. Pretty great post. I just stumbled upon your blog and wished to say that I’ve really enjoyed surfing around your weblog posts. In any case I will be subscribing to your feed and I am hoping you write again soon! ggkfkekfkaaggeee

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...